IRONIČNA IGRA SUDBINE: Antigej križara supruga ostavila zbog druge žene, tek onda je izgubio svaku kontrolu

Vođu jedne od najvećih antigej grupa u Teksasu žena je ostavila zbog druge žene

Sudski dokumenti otkrili su da je vođa jedne od najvećih i najglasnijih antigej grupa u Teksasu preuzeo vodstvo te grupe ubrzo nakon što ga je njegova žena nakon 9 godina ostavila zbog druge žene, prenosi portal NoStraightNews.

Kako piše The Huffington Post, konzervativni katolički odvjetnik Jonathan Saenz predsjednik je anti-LGBT organizacije Texas Values koja se protivi pobačaju i posvećena je “čuvanju i promoviranju kulture obiteljskih vrijednosti u državi Teksas”.

Nakon skoro 10 godina braka,njegova bivša žena Corrine Morris Rodriguez Saenz u kolovozu 2011. godine predala mu je papire za razvod braka zbog druge žene koja se zove Ercimin Paredes.

Predavale u istoj školi

Rodriguez i Paredes su predavale u Osnovnoj školi Becker u Austinu. U sudskim zapisima stoji da je Saenz rekao kako je Rodriguez bila “duboko uključenja u svoju vezu s gospođicom Paredes još od jeseni 2010.” U pritužbi Saenz je u svibnju 2013. godine optužio Rodriguez za preljub te je tražio da Paredes ne smije biti u prisutnosti njegove i Rodriguezove dvoje djece.

Jonathan Saenz je glasan protivnik bračne jednakosti koji je rekao da bi se podrška istospolnim brakovima mogla primijeniti i na poligamiju ili incest te da bi mogla dovesti do zatvaranja “tisuća i tisuća” pastora. Saenz smatra da je homoseksualnost bolest i jedan je od zagovaratelja konverzijske terapije za homoseksualce.

https://net.hr/danas/svijet/ironicna-igra-sudbine-antigej-krizara-supruga-ostavila-zbog-druge-zene-tek-onda-je-izgubio-svaku-kontrolu/